Uutiset

Pirkanmaan suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun mukaan 1 000 uutta asiakasta

Pirkanmaan suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun mukaan 1 000 uutta asiakasta

Pirkanmaan suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun pääsee mukaan 1 000 uutta 18 vuotta täyttänyttä asiakasta Tampereelta, Orivedeltä, Pirkkalasta, Vesilahdesta ja Nokialta. Lisäpaikat tulevat jakoon kahtena päivänä: keskiviikkona 10.10.2018 klo 13 alkaen kokeiluun pääsee 500 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Toiset 500 paikkaa avautuvat torstaina 11.10.2018 klo 13.

Lisäpaikoille kokeiluun otetaan 750 tamperelaista ja orivesiläistä, 125 pirkkalalaista ja vesilahtelaista sekä 125 nokialaista. Myös valkeakoskelaiset voivat yhä osallistua kokeiluun, sillä Valkeakosken kiintiössä on vielä vapaana keväällä jakoon tulleita paikkoja lähes sata. Lempäälä ei avaa lisää kokeilupaikkoja kuntalaisille.

Kokeilussa perushammashoitopalvelujen tuottajaksi kunnallisen palvelun sijaan valitaan kokeilussa mukana oleva yksityinen palveluntuottaja tai ammatinharjoittaja. Mukana olevien palveluntuottajien tiedot ovat näkyvillä osoitteessa www.tampere.fi/valinnanvapaus.

Pirkanmaan suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilu sekä Tampereen terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilu jatkuvat ensi vuodelle.

Suun terveydenhuollon kokeilussa mukana oleville nokialaisille, orivesiläisille, pirkkalalaisille, tamperelaisille, valkeakoskelaisille sekä vesilahtelaisille kokeilun jatkuminen merkitsee sitä, että he voivat ensi vuoden puolellakin käyttää valitsemansa yksityisen palveluntuottajan perushammashoidon palveluja hoitosuunnitelmansa mukaan.

Lempäälä sen sijaan ei ole jatkamassa kokeilussa, joten kokeilussa mukana olevat lempääläläiset voivat kokeilun puitteissa käydä tutkimuksessa tai hoidossa valitsemallaan palveluntuottajalla enää vuoden 2018 loppuun saakka. Ensi vuoden alusta he siirtyvät takaisin kunnallisen hammashoidon piiriin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>