Uutiset

Kissojen maailmannäyttely viikonloppuna Tampereella

today26.10.2018

share close

Kissojen maailmannäyttely järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tulevana viikonloppuna 27.–28.10.2018. Maailmannäyttely on suurin Suomessa järjestetty kissanäyttely koskaan, sillä näyttelyyn on ilmoitettu yhteensä 1 555 kissaa 27 maasta.

Valtaosa kisaan ilmoitetuista kissoista tulee Euroopasta, ja kaukaisimmat jopa Meksikosta, Brasiliasta, Indonesiastaja Kiinasta saakka. Näyttelyssä on edustettuna yhteensä 42 kissarotua tutuista ragdolleista ja maine cooneista harvinaisempiin rotuihin kuten selkirk rex ja la perm.

Näyttelyyn odotetaan myös runsaasti yleisöä, sillä Tampereen sijainti on keskeinen ja kissanäyttely edullinen retkikohde koko perheelle.

– Maailmannäyttely tarjoaa yleisölle harvinaisen tilaisuuden tutustua laajasti erilaisiin kissoihin ja rekisteröityneisiin kissakasvattajiin. Paikalla on neuvoja antamassa rotuyhdistyksiä sekä kissatarvikkeiden myyjiä. Tavoitteenamme on maailmannäyttelyn kautta edistää kissojen arvostusta ja parempaa kohtelua sekä edistää kissaharrastuksen leviämistä Suomessa, kertoo kissojen maailmannäyttelyn viestinnästä vastaava Katerina Leino.

Fédération Internationale Félinen (FIFe) vuosittaisen maailmannäyttelyn järjestää tänä vuonna Suomen Kissaliitto ry yhdessä jäsenyhdistystensä noin 200 vapaaehtoisen voimin. Näyttely on auki yleisölle sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10–18.

Kissojen maailmannäyttely järjestettiin Suomessa edellisen kerran vuonna 2002.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%