Uutiset

Poliisi joutui kahdesti hurjiin takaa-ajoihin maanantai-illassa

Poliisi joutui kahdesti hurjiin takaa-ajoihin maanantai-illassa

Poliisi sai lähteä takaa-ajoihin useampaan otteeseen Tampereella maanantai-iltana. Puoli kahdeksan aikaan poliisi havaitsi Ketolanmäenkadulla henkilöauton, joka oli pysäköity jalkakäytävälle. Kuljettajan paikalla istui mieshenkilö. Poliisin tullessa paikalle auto lähti voimakkaasti kiihdyttämään Ketolanmäenkatua kohti Viholaa. Alueella oli 40km/t nopeusrajoitus auton nopeuden ollessa yli 100km/t. Auto pakeni poliisia hetken aikaa hurjaa vauhtia kadoten välillä poliisin silmistä. Lopulta auto löytyi ojaan ajettuna Kehontien ja Kehorannan risteyksestä. Kuljettajan ovi oli auki eikä ketään näkynyt tapahtumapaikalla. Koirapartio etsi kuljettajaa lähimetsästä ja hetken päästä mies löytyi 100m päästä autosta veneen alta. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle sekä amfetamiinille. Mies siirrettiin poliisin kiinniottotiloihin. Miehen syntilistalle kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikos, liikennerikkomus sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus.

Kello yhdeksältä  Tuomiokirkonkadulla partio havaitsi erikoisesti liikkuneen henkilöauton. Ruotsin kilvissä ollut Volvo-merkkinen henkilöauto päätettiin tarkastaa. Autossa oli kolme henkilöä, joista kaksi miestä oli etupenkillä ja nainen istui takana. Poliisin kytkiessä pysäytysvalon päälle lähti auton kuljettaja kiihdyttämään voimakkaasti karkuun. Auto ajoi hurjaa vahtia Tampereen keskustan alueella nopeuden ollessa parhaimmillaan 100km/t. Auto pysähtyi Kaivokadulle kaupan pihaan. Päihtynyttä kolmikkoa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>