Uutiset

Auto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Lempäälässä

Auto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Lempäälässä

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan joka ylitti Tampereentietä suojatietä pitkin Kiimakalliontien risteyksessä. Lempäälän keskustan suunnasta tullut henkilöauto ei ehtinyt jarruttamaan ennen törmäystä. Törmäyksen voimasta jalankulkija oli lentänyt tien pintareelle.

Jalankulkijalla oli ollut heijastin housun molemmissa lahkeissa sekä hänellä oli mukana koira jolla oli heijastin- ja valovaljaat sekä valaistu kaulapanta. Loukaantunut jalankulkija toimitettiin Acutaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>