Uutiset

Etelä-Pirkanmaalle on syntymässä uusi Osuuspankki

Etelä-Pirkanmaalle on syntymässä uusi Osuuspankki

Akaan Seudun, Urjalan ja Valkeakosken Osuuspankit ovat yhdistymässä Etelä-Pirkanmaan Osuuspankiksi. Yhdistymisellä halutaan lisätä pankkien kykyä tarjota asiakkailleen edulliset ja monipuoliset palvelut myös nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Suunnitelman mukaan uusi pankki aloittaisi toimintansa 1.9.2019.

Akaan Seudun, Urjalan ja Valkeakosken Osuuspankkien hallitukset ovat tehneet perusteellisen selvityksen ja esittävät yksimielisesti pankkien yhdistymistä. Lopullinen päätös yhdistymisestä on tarkoitus tehdä 7.3.2019 Akaassa pankin osuuskunnan kokouksessa sekä Urjalassa ja Valkeakoskella pankkien edustajistojen kokouksissa.

OP Akaan, OP Urjalan ja OP Valkeakosken omistaja-asiakkaat siirtyvät uuden pankin omistaja-asiakkaiksi ja asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi.

Uusi pankki toimii koko Etelä-Pirkanmaan alueella ja sen kotipaikka on Akaa. Uuden pankin toimitusjohtajana aloittaa OP Valkeakosken nykyinen toimitusjohtaja Juha Luomala ja varatoimitusjohtajana OP Akaan nykyinen toimitusjohtaja Tuomo Smått. Pankin maksama yhteisövero jakautuu jatkossakin yhdistyvien pankkien kotikuntien kesken.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>