Uutiset

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella viime vuonna. Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskuksen laskenta kertoo, että tätä ennen asunnottomien määrä laski tasaisesti vuodesta 2010 alkaen. Tampereella oli viime vuonna 230 asunnottomuutta kokevaa henkilöä, heistä naisia oli 34, alle 25-vuotiaita 29, maahanmuuttajataustaisia 17 ja perheitä yhdeksän.

Tampereella on tällä hetkellä viisi kaupungin aikuissosiaalityöhön sijoittuvaa asumisneuvojaa. Lisäksi yksi asumisneuvoja palvelee alle 29-vuotiaita nuoria, yksi maahanmuuttajia ja yksi edellisten kohderyhmien ulkopuolelle jääviä tamperelaisia. Kaupunki on mukana valtion asunnottomuuden ennaltaehkäisyn ohjelmassa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>