Uutiset

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella

Asunnottomien määrä kasvoi Tampereella viime vuonna. Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskuksen laskenta kertoo, että tätä ennen asunnottomien määrä laski tasaisesti vuodesta 2010 alkaen. Tampereella oli viime vuonna 230 asunnottomuutta kokevaa henkilöä, heistä naisia oli 34, alle 25-vuotiaita 29, maahanmuuttajataustaisia 17 ja perheitä yhdeksän.

Tampereella on tällä hetkellä viisi kaupungin aikuissosiaalityöhön sijoittuvaa asumisneuvojaa. Lisäksi yksi asumisneuvoja palvelee alle 29-vuotiaita nuoria, yksi maahanmuuttajia ja yksi edellisten kohderyhmien ulkopuolelle jääviä tamperelaisia. Kaupunki on mukana valtion asunnottomuuden ennaltaehkäisyn ohjelmassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>