Uutta kohti: Miten Tampereen työllisyyspalvelut toimii

SUN Radiossa kuullaan talven ja kevään aikana Uutta kohti -ohjelmasarjaa, joka kertoo Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista.

Kymmenen jakson aikana käydään haastattelujen muodossa monipuolisesti läpi palveluja, joita työllisyyspalvelut tarjoaa niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Läpikäyvänä teemana kussakin jaksossa on työllisyyspalvelujen käytössä oleva OMA-valmentaja-malli, joka koettiin erittäin onnistuneeksi jo vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun aikana. Sarjan aikana tutustutaan muun muassa koulutusyhteistyöhön, työllistymisen uusiin keinoihin, työkykypalveluun, nuorten talo Ohjaamoon, Osaamisbottiin ja TreStartin toimintaan. Aiheet vaihtuvat viikoittain.

Ensimmäisessä jaksossa kuullaan miten monin eri tavoin Tampereen työllisyyspalvelut toimii. Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista asiakas saa kaupungin tuottamia monenlaisia maksuttomia, työllistymistä edistäviä palveluja. Mitä kaikkea laajaan kokonaisuuteen kuuluukaan. Siitä kertoo työllisyysjohtaja Regina Saari Marja Tuomisaaren haastattelussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>