Uutta kohti: Oma-valmentajamalli

SUN Radiossa kuullaan talven ja kevään aikana Uutta kohti -ohjelmasarjaa, joka kertoo Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista.

Kymmenen jakson aikana käydään haastattelujen muodossa monipuolisesti läpi palveluja, joita työllisyyspalvelut tarjoaa niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Läpikäyvänä teemana kussakin jaksossa on työllisyyspalvelujen käytössä oleva OMA-valmentaja-malli, joka koettiin erittäin onnistuneeksi jo vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun aikana. Sarjan aikana tutustutaan muun muassa koulutusyhteistyöhön, työllistymisen uusiin keinoihin, työkykypalveluun, nuorten talo Ohjaamoon, Osaamisbottiin ja TreStartin toimintaan. Aiheet vaihtuvat viikoittain.

Toisessa jaksossa paneudutaan Tampereen kaupungin työllisyyspalvelujen henkilökohtaisiin valmentajiin. Miltä kuulostaisi henkilökohtainen valmentaja, joka ohjaa ja neuvoo sinua työllistymiseen tai koulutukseen liittyvissä asioissa? Tampereen kaupungin työllisyyspalveluissa se on mahdollista. Millainen on niin kutsuttu Oma-valmentajamalli, siitä kertoo palvelupäällikkö Sari Oksanen Marja Tuomisaaren haastattelussa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>