Uutta kohti: Työnantajapalvelut, yrittäjyys ja yritteliäisyys

SUN Radiossa kuullaan talven ja kevään aikana Uutta kohti -ohjelmasarjaa, joka kertoo Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista.

Kymmenen jakson aikana käydään haastattelujen muodossa monipuolisesti läpi palveluja, joita työllisyyspalvelut tarjoaa niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Läpikäyvänä teemana kussakin jaksossa on työllisyyspalvelujen käytössä oleva OMA-valmentaja-malli, joka koettiin erittäin onnistuneeksi jo vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun aikana. Sarjan aikana tutustutaan muun muassa koulutusyhteistyöhön, työllistymisen uusiin keinoihin, työkykypalveluun, nuorten talo Ohjaamoon, Osaamisbottiin ja TreStartin toimintaan. Aiheet vaihtuvat viikoittain.

Kolmannessa jaksossa puhutaan Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista löytyvästä kokonaisuudesta, jossa palvellaan niin työnantajia kuin yrittäjyyttä tai yritteliäisyyttä harkitsevia työnhakijoitakin. Tästä ja työllistymisen muuttuvista keinoista kertoo palvelupäällikkö Petri Pekkola Marja Tuomisaaren haastattelussa:

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>