Uutiset

Poliisi tutkii kahta epäiltyä lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa Länsi-Tampereella

Poliisi tutkii kahta epäiltyä lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa Länsi-Tampereella

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii kahta erillistä tiistaina 2.4.2019 tapahtunutta epäiltyä lapsiin kohdistunutta seksuaalitekoa. Ensimmäisen teon epäillään tapahtuneen aamulla noin klo 07:40 Kalkussa ja toisen teon noin klo 15:30 Tesomalla. Molemmissa tapauksissa kohteena on ollut alakouluikäinen tyttö.

Tapausten tutkinnassa selvitetään tapahtumien kulkua sekä myös sitä, onko tapahtumilla yhteyttä toisiinsa. Poliisi ei voi tutkinnan tässä vaiheessa yksilöidä epäiltyä tekotapaa, tekopaikkaa, sitä, ovatko vai eivätkö henkilöt ole tunteet toisensa entuudestaan tai muita asiaan liittyviä yksityiskohtia. Poliisi tekee tiivistä yhteistyötä mm. Tampereen kaupungin kanssa asian selvittämiseksi.

-Teemme kaikkemme epäiltyjen rikosten selvittämiseksi. Tiedotamme lisää heti kun mahdollista, viimeistään huomenna 4.4. kello 14:00. Meillä ei ole mahdollisuutta kommentoida epäiltyjä rikoksia tässä vaiheessa yhtään enempää, koska tutkinta on alussa ja kaikki aika käytetään tutkinnallisiin toimenpiteisiin. toteaa rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Joni Länsipuro.

Päivitys 3.4. klo 15.01:

Poliisi jatkaa epäiltyjen kahteen lapseen kohdistuneiden seksuaalitekojen tutkintaa täysipainoisesti.

Tähän mennessä poliisille ei ole tullut tietoon mitään sellaista, minkä perusteella vanhemmilla olisi aihetta yleisempään huoleen tai pelkoon Tampereella lastensa ulkona kulkemiseen liittyen. Poliisi kertoo välittömästi, jos tutkinnassa ilmenisi tällaisia seikkoja.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää viimeistään huomenna kello 14 tai aiemmin, jos aihetta ilmenee.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>