Uutta kohti: Tulevaisuus ja kuntien rooli

SUN Radiossa kuullaan talven ja kevään aikana Uutta kohti -ohjelmasarjaa, joka kertoo Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista.

Kymmenen jakson aikana käydään haastattelujen muodossa monipuolisesti läpi palveluja, joita työllisyyspalvelut tarjoaa niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Läpikäyvänä teemana kussakin jaksossa on työllisyyspalvelujen käytössä oleva OMA-valmentaja-malli, joka koettiin erittäin onnistuneeksi jo vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun aikana. Sarjan aikana tutustutaan muun muassa koulutusyhteistyöhön, työllistymisen uusiin keinoihin, työkykypalveluun, nuorten talo Ohjaamoon, Osaamisbottiin ja TreStartin toimintaan. Aiheet vaihtuvat viikoittain.

Tampereen kaupunki ja sen oma työllisyyden hoidon yksikkö eli työllisyyspalvelut jatkaa vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun kokemusten hyödyntämistä. Työnhakijoiden ja työnantajien palvelut on tarkoitus tuottaa asiakkaille asiakaslähtöisillä, laajalla eri toimijoiden yhteistyöllä. Ollaan siis sananmukaisesti menossa uutta kohti. Ohjelmasarjan päätösjaksossa haastateltavana on kehitysjohtaja Mika Itänen. Toimittaja on Marja Tuomisaari.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>