Uutiset

Pirkanmaan kirjastot haastaa kaikki mukaan kesän lukuhaasteeseen eli kesäbingoon

Pirkanmaan kirjastot haastaa kaikki mukaan kesän lukuhaasteeseen eli kesäbingoon

PIKI-kirjastot ovat suunnitelleet omat kesäbingot, joissa kerätään vihjeisiin sopivia lukusuorituksia. Kesäbingon tarkoituksena on kannustaa kaikki lukemaan myös lomalla. Tänä kesänä myös aikuiset saavat oman kesäbingon.

Toinen bingokuponki sopii vihjeineen lapsille ja toinen nuorille ja aikuisille. Osallistujat merkitsevät kesän aikana lukemistaan kirjoista rukseja kesäbingokuponkiin ja tavoittelevat bingosta tuttuun tapaan viiden rastin suoraa joko vaakaan, pystyyn tai vinoon.

Kesäbingoihin voivat osallistua kaikki halukkaat. Molempia bingokuponkeja voi noutaa kaikista PIKI-kirjastoista tai tulostaa PIKI-verkkokirjastosta . Kirjastoista saa lisäksi ohjeita kesäbingon osallistumiseen sekä vinkkejä teoksista, jotka sopivat kesäbingon ruutuihin.

Kesäbingojen osallistumisaika jatkuu 31.8.2019 saakka. Täyden bingokupongin voi palauttaa osallistumisajan loppuun mennessä mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Kaikkien kupongin palauttaneiden kesken arvotaan syksyllä kirjapalkintoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>