Uutiset

Hämeenlinnassa kerätään lastenpyöriä päiväkodeille

Hämeenlinnassa kerätään lastenpyöriä päiväkodeille

Hämeenlinnassa kerätään lasten polkupyöriä lahjoituksina kaupungin päiväkoteihin. Kampanjan tarkoituksena on tarjota kaikille lapsille mahdollisuuden opetella ajamaan polkupyörällä. Kaupungilta muistutetaan, että varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa on useita lapsia, joilla ei omaa polkupyörää ole, ja jotka eivät siksi pääse harjoittelemaan polkupyöräilyn taitoa.

Keräykseen kelpaavat pikkuvikaisetkin pyörät, sillä niitä kunnostetaan talkoilla toukokuun lopussa. Pyörien lisäksi vastaanotetaan myös pyöräilykypäriä.

Kevään aikana lahjoituksena saadut polkupyörät kunnostetaan talkoovoimin ja päiväkotien pihoille maalataan ajoratoja. Polkupyörät jaetaan tämän jälkeen päiväkoteihin, jotta lapset voivat opetella pyöräilyn saloja huolimatta siitä, omistaako omaa pyörää vai ei.

Lasten polkupyöriä vastaanotetaan 24.5. asti Hirsimäen päiväkodissa (Hirsimäenkatu 29) arkisin klo 7-17 sekä 20.5. klo 17-19.

Talkoot pyörien kunnostamiseksi järjestetään 27.5 klo 17-19.30 Hirsimäen päiväkodin pihalla. Luvassa on pyörien puhdistamista ja pieniä kunnostustöitä sekä talkooväelle pientä talkooevästä. Mukaan voi ilmoittautua 24.5. mennessä: joni.virtanen@hameenlinna.fi tai p. 050 3457154

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>