Uutiset

Autoilijan epäillään törmänneen polkupyöräilijään Pirkkalassa 16.5. - onko sinulla havaintoja?

Autoilijan epäillään törmänneen polkupyöräilijään Pirkkalassa 16.5. - onko sinulla havaintoja?

Iäkkäämpi polkupyörällä liikkunut nainen pyöräili torstaina 16.5.2019 klo 19.55 Pirkkalassa Saapastietä kevyenliikenteen väylää kohti Bauhausia. Kauppakeskus Veskan pysäköintialueelta tuli mahdollisesti harmaa henkilöauto, jonka epäillään törmänneen pyörätien jatkeella pyöräilleeseen naiseen. Nainen kaatui ja loukkaantui lievästi.

Auto poistui välittömästi paikalta. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Poliisi pyytää kyseistä autoilijaa ilmoittautumaan poliisille asian selvittämiseksi. Poliisi pyytää myös vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta Nokian poliisiaseman asiakaspalveluun numeroon 0295 445 888 (klo 8-16) tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>