Uutiset

Työttömyys laskee edelleen Pirkanmaalla ja Satakunnassa - vauhti hidastunut selvästi

Työttömyys laskee edelleen Pirkanmaalla ja Satakunnassa - vauhti hidastunut selvästi

Pirkanmaan työttömyys laskee edelleen, vauhti on kuitenkin hidastumaan päin.

Työnhakijoiden kokonaismäärä laski yli 5 700 henkilöllä vuositasolla, ja työttömyysaste oli 8,9 prosenttia. Pirkanmaan kunnista yhdeksässä oli alle 7 prosentin työttömyysaste ja alle kuuden prosentin työttömyysasteeseen päästiin kolmessa kunnassa.

Satakunnassa oli huhtikuun lopussa hieman yli 8800 työtöntä työnhakijaa. Määrä on noin 8 prosenttia vuoden takaista vähemmän. Työttömyyden aleneminen on Satakunnassa kokonaisuudessaan hidastumassa ja nuorten, alle 25¬vuotiaiden työttömien määrä ei ole vähentynyt vuoden takaiseen verrattuna enää juuri ollenkaan. Rakennustyöntekijöitä oli selvästi enemmän työttömänä kuin vuosi sitten.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>