Työttömyys laskee edelleen Pirkanmaalla ja Satakunnassa - vauhti hidastunut selvästi

Pirkanmaan työttömyys laskee edelleen, vauhti on kuitenkin hidastumaan päin.

Työnhakijoiden kokonaismäärä laski yli 5 700 henkilöllä vuositasolla, ja työttömyysaste oli 8,9 prosenttia. Pirkanmaan kunnista yhdeksässä oli alle 7 prosentin työttömyysaste ja alle kuuden prosentin työttömyysasteeseen päästiin kolmessa kunnassa.

Satakunnassa oli huhtikuun lopussa hieman yli 8800 työtöntä työnhakijaa. Määrä on noin 8 prosenttia vuoden takaista vähemmän. Työttömyyden aleneminen on Satakunnassa kokonaisuudessaan hidastumassa ja nuorten, alle 25¬vuotiaiden työttömien määrä ei ole vähentynyt vuoden takaiseen verrattuna enää juuri ollenkaan. Rakennustyöntekijöitä oli selvästi enemmän työttömänä kuin vuosi sitten.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>