Uutiset

AAC Technologies tuo Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle

AAC Technologies tuo Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle

Tuotekehitysyksikön viime syksynä Tampereella avannut mikrokomponentti- ja kuluttajaelektroniikkaratkaisujen toimittaja AAC Technologies Holdings Inc. avaa Euroopan pääkonttorinsa Tampereelle. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa henkilöstömääräänsä Tampereella jopa 200 työntekijään vuoteen 2025 mennessä. Investointi- ja laajentamissuunnitelmat todentavat Tampereen asemaa yhtenä maailman johtavista kamerateknologioiden osaamiskeskuksista.

AAC kertoo myös sijoittavansa 10 miljoona dollaria (noin 8 900 000 euroa) kamerateknologioihin keskittyvään tutkimusyhteistyöhön. Nyt perustettava Imaging Research Consortium tukee kuvantamisteknologioiden tutkimuksen tohtorikoulutusta. Konsortion muodostavat aluksi Shenzhenissä, Kiinassa sijaitseva tiede- ja teknologiayliopisto Southern University of Science and Technology ja Tampereen yliopisto. Molemmat tutkimusyliopistot tarjoavat kamerateknologioiden ja kuvantamisen (imaging) koulutusohjelmia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>