Uutiset

Alaikäinen moottoripyöräilijä kuoli onnettomuudessa Ylöjärvellä

Alaikäinen moottoripyöräilijä kuoli onnettomuudessa Ylöjärvellä

Tiistaina, 2.7.2019 kello 21.05, tapahtui Ylöjärvellä Soppentien ja Hopeatien risteyksessä moottoripyörän ja mönkijän välinen liikenneonnettomuus. Mönkijällä liikkuneet kaksi henkilöä ja moottoripyörän kuljettaja toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Moottoripyörää kuljettanut 16-vuotias mies menehtyi saamiinsa vammoihin 3.7. Mönkijän kyydissä olleet alaikäiset miehet eivät loukkaantuneet vakavasti, mutta jäivät sairaalaan tarkkailuun.

Suoritetun esitutkinnan perusteella ajoneuvot olivat ajaneet Soppeentietä lännen suuntaan ja mönkijä kääntyi kulkusuunnassaan vasemmalle Hopeatielle. Takaa tullut moottoripyörä oli ohittanut vastaan tulevien kaistaa käyttäen edellään kulkeneen mopon ja oli jatkamassa mönkijän ohitusta, mutta törmäsi kääntyvään mönkijään, joka kaatui kyljelleen. Tapahtumapaikalla on 50 km/h -nopeusrajoitus. Todistajien mukaan moottoripyöräilijä oli ajanut suurella ylinopeudella ohitustilanteessa. Asfaltissa ei ollut havaittavissa jarrutusjälkiä. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian selvittämistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>