Uutiset

Sata-Häme Soi pääsi tavoitteeseensa

Sata-Häme Soi pääsi tavoitteeseensa

47. Sata-Häme Soi on päättynyt aurinkoisissa tunnelmissa. Harmonikkafestivaali Sata-Häme Soi Ikaalisissa pääsi tavoitteeseensa eli 4000 myytyyn lippuun. Festivaalilla oli myös paljon ilmaistapahtumia. Tapahtumajärjestäjien mukaan aurinkoinen sää lauantaina sai väen liikkeelle ja uutena paikkana Laivaranta oli jymymenestys.

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut televisioitiin suorana AlfaTV-kanavalla. Kultaisen Harmonikan voitto meni Vihtiin Pilvi Huhdalle ja Hopeisen Harmonikan voitto Anni Saksmanille Savonlinnaan.

Sata-Häme Soi Ikaalisissa seuraavan kerran 1.­–5.7.2020.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>