Uutiset

Kadonnut käärmeenpoikanen löytynyt Särkänniemen Akvaariossa

Kadonnut käärmeenpoikanen löytynyt Särkänniemen Akvaariossa

Särkänniemen Akvaariossa etsitty keltainen anakondanpoikanen on löytynyt Akvaarion asiakastiloista eilen keskiviikkoiltana 17.7.2019. Käärmeen havaitsivat ensimmäisenä Särkänniemen asiakkaat. Henkilökunta sai käärmeen löytymisestä tiedon välittömästi ja otti tilanteen haltuun.

Särkänniemestä kaksi viikkoa sitten karannut keltainen anakondanpoikanen päätti yllättäen pudottautua katosta Akvaarion sisäänkäynnin ulkopuolella. Lähistöllä olleet asiakkaat tekivät ensimmäiset havainnot käärmeestä ja ilmoittivat tapahtuneesta Särkänniemen henkilökunnalle. Henkilökunta otti tilanteen heti haltuun.

Kaksi keltaista anakondaa oli muuttanut uuteen terraarioon Särkänniemen Akvaariossa maanantaina 1.7. Käärmeenpoikaset ehtivät asua uudessa kodissaan vain muutaman päivän, kun toisen todettiin kadonneen ja sitä alettiin etsiä. Myös terraarion somisteita ja rakenteita alettiin purkaa välittömästi.

Käärmeen etsintöjä ja terraarion purkutöitä kiihdytettiin tällä viikolla. Käärme onkin mitä luultavimmin säikähtänyt lisääntynyttä ääntä ja lähtenyt etenemään piilopaikastaan.

Koska käärmeiden terraariota jouduttiin purkamaan etsintöjen yhteydessä, keltaiset anakondat eivät tule välittömästi näytille Akvaarioon uudelleen vaan ne viettävät toistaiseksi aikaa Akvaarion hoitotiloissa.

Kuva: Särkänniemi[/caption]

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>