Pirkanmaalla sinileviä edelleen vähäisesti

Pirkanmaalla on sinilevää edelleen vähän ajankohdan keskiarvoon nähden. Levää on tällä viikolla (29) havaittu vain Lempäälässä Pyhäjärven Mäyriänrannalla, Pirkkalassa Pyhäjärven Kranstolpan uimarannalla sekä Sastamalassa Houhajärvellä.

Lisäksi yleisöhavaintoja on merkitty Järviwikiin Ylistenjärvestä ja Ekojärvestä (Sastamala), Mäyhäjärvestä (Lempäälä), Näsijärven Valkeekivenlahdelta Vasaman edustalta sekä Kannistonlahdelta (Ylöjärvi), Ylimmäiseltä Savijärveltä (Juupajoki), Suonojärveltä (Vesilahti) sekä Toisvedeltä (Virrat).

Leväseurannan havainnot kertovat levätilanteen havaintopaikalla kyseisenä ajankohtana. Järven eri osissa ja muissa vesistöissä tilanne voi olla erilainen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>