Uutiset

Tietokoneen akkua epäillään Tampereen rivitalopalon aiheuttajaksi

Tietokoneen akkua epäillään Tampereen rivitalopalon aiheuttajaksi

Tampereella kaksikerroksisen rivitaloasunnon yläkerrassa syttyi maanantaina puoliltapäivin palo, jonka epäillään saaneen alkunsa tietokoneen vara-akusta. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan Kohmankadulla sjaitsevassa asunnossa ei ollut syttymishetkellä ketään paikalla, ja palo saatiin pelastuslaitoksen toimesta sammumaan. Palovahinkoja koitui noin neliömetrin laajuiselle alueelle, savu- ja nokivahingot olivat laajempia. Pelastuslaitos sai hälytyksen Ristimäen kaupunginosassa sijaitsevalle paikalle klo 12.51. Henkilövahinkoja ei palosta aiheutunut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>