Uutiset

OnniBus.com aloittaa liikenteen Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle

OnniBus.com aloittaa liikenteen Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle

OnniBus.com  avaa uudet reitit Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 12.8.2019. Tampereelta ja Turusta pääsee suorilla ja vaihdottomilla bussivuoroilla aamulennoille siten, että Tampereen bussit ovat perillä lentoaseman terminaalilla 2 klo 5:40 ja 6:40 ja Turun bussit vastaavasti klo 5:30 ja klo 6:30. Saapuvien iltalentojen aikaan lentoasemalta lähtevät suorat vuorot Tampereelle klo 23:30 ja klo 00:30 ja Turkuun klo 23:10 ja 00:40. Näiden vaihdottomien aamu- ja iltayhteyksien lisäksi Tampereen reitillä on kolme vaihdollista yhteyttä iltapäivällä kumpaankin suuntaan siten, että vaihto tapahtuu Keimolan pysäkillä.

OnniBus.com Oy:n toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo, että lentoasemayhteyksiä on suunniteltu jo pidemmän aikaa: ”Poissaolomme tässä markkinassa eli kilpailun puute on näkynyt korkeina lipunhintoina ja asiakkaat ovat maksaneet jopa kolmenkymmentä euroa lentokenttäbussien lipuistaan. Olemme hankkineet neljä kaksikerrosbussia lisää ja tämän avulla pystymme tuomaan halvat hinnat myös näille reiteille, jotka ovat olleet viimeinen saareke kalliin matkustamisen saralla,” Helke sanoo.

Lue lisää aiheesta:

  • Marjatta Aaltonen

    Minun lentoni on Vantaalla lentokentällä 19.8.klo 14,45. Onko teillä mahdollista palvelua Poriin tai Parkanoon tuohon aikaan? Kiitos.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>