Uutiset

Sastamalan maaseutujohtaja haastaa ihmiset keräämään maisemakukkia liikuntarajoitteisille läheisilleen

Sastamalan maaseutujohtaja haastaa ihmiset keräämään maisemakukkia liikuntarajoitteisille läheisilleen

Sastamalan maaseutujohtaja Katariina Pylsy näyttää maisemakukkakimpun mallia.

Sastamalan kaupunki täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sen kunniaksi kaupungin eri pelloille on kylvetty maisemakukkia yli 10 hehtaaria.  Sastamalan kukkapeltojen avajaiset pidetään Roismalassa perjantaina 9.8. klo 17-19.

Sastamalan kaupungin kukkapelloille saa siis saapua ihailemaan ja poimimaan maisemakukkia.

Kuivuus aiheutti hanketta vetävän Sastamalan maaseutujohtaja Katariina Pylsyn mukaan harmia myös Sastamalassa ja kalliiden maisemakukansiementen kohtalo ehti jo huolestuttaakin, mutta lopulta kukat nousivat kukoistukseensa.

Pylsy heittää myös haasteen maisemakukkia poimiville: viekää kukkia liikunrajoitteille läheisillenne, jotka eivät syystä tai toisesta pääse itse pelloille poimimaan, ja toimittakaa samalla tervehdys Sastamalasta!

Maisemakukista, peltojen sijainnista ja Sastamalan 10.10. huipentuvasta juhlavuoden ohjelmasta kertoo kaupungin maaseutujohtaja Katariina Pylsy:

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>