Uutiset

Lännen Media: Viitisenkymmentä työntekijää saanut oireita sisäilmasta tamperelaisessa sairaalassa

Lännen Media: Viitisenkymmentä työntekijää saanut oireita sisäilmasta tamperelaisessa sairaalassa

Lähes viidenkymmenen työntekijän ja useiden potilaiden epäillään saaneen oireita sisäilmasta sairaalassa Tampereella, vakuuttavat Lännen Median kokoamat tiedot. Tietojen mukaan Tampereen yliopistollisen sairaalan kahdesta eri rakennuksesta löydettiin viime keväänä mikrobikasvustoa. Sairaalan kiinteistöjohtaja sanoo, että hän ei ole tietoinen sädesienilöydöksistä.

Työntekijöiden epäillään saaneen terveydellisiä oireita sisäilmasta, kun he ovat työskennelleet muun muassa A- ja B-rakennuksissa. Työterveyslaitoksen huhtikuussa laatimassa yhteenvedossa keskitytään Taysin B-rakennuksen gastrokirurgian yksikköön.

Työntekijät kokivat yksikössä esimerkiksi silmien ja nenän ärtymistä, käsien iho-oireita sekä väsymystä. Työterveyslaitos pitää oireilua tavanomaisesta poikkeavana. Sisäilmaongelmat ovat olleet esillä aiemminkin. Esimerkiksi synnytysvuodeosaston henkilöstö kertoi jo vuonna 2017 työterveyden kyselyssä oireilustaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>