Uutiset

Terveydenhoitajaliitto tuomitsee henkilöstövähennyksiin johtavat leikkaukset

Terveydenhoitajaliitto tuomitsee henkilöstövähennyksiin johtavat leikkaukset

Suomen Terveydenhoitajaliitto tuomitsee jyrkästi monissa sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymissä käynnistyneet henkilöstöön kohdistuvat menoleikkaukset, jotka voivat johtaa henkilöstövähennyksiin. Näihin liittyviä yhteistoimintaneuvotteluja käydään parhaillaan tai on jo käyty.

Liiton mielestä ollaan joutumassa tilanteeseen, jossa kuntalaisille tarjottavien lakisääteisten palvelujen saatavuus ja laatu heikkenevät. Lisäksi liitto painottaa, että Suomen uuden hallituksen on ryhdyttävä kuntatalouden vahvistamiseen edellisen hallituksen tekemien valtionosuusleikkausten korvaamiseksi.

Terveydenhoitajaliitto seuraa tarkasti käytäviä yhteistoimintaneuvotteluja ja tarvittaessa tulee puuttumaan mahdollisiin laittomiin tilanteisiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>