Uutiset

KRP vaatii poliiseja Porvoossa ja Pirkanmaalla ampuneita vangittaviksi

KRP vaatii poliiseja Porvoossa ja Pirkanmaalla ampuneita vangittaviksi

Keskusrikospoliisi vaatii kahta miestä vangittaviksi Tampereen seudulla ja Porvoossa sunnuntain aikana tapahtuneista murhan yrityksistä. Vangitsemisoikeudenkäynnit järjestetään Vantaan käräjäoikeudessa huomenna torstaina. Vuosina 1989 ja 1994 syntyneitä miehiä epäillään useista murhan yrityksistä, joista kaksi tapahtui Porvoossa Koneistajantiellä ja kohdistui Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisimiehiin.

Molemmat poliisit loukkaantuivat ampumisessa. Loput epäillyt murhan yritykset liittyvät sunnuntai-iltana Tampereen seudulla tapahtuneeseen takaa-ajotilanteeseen, jonka päätteeksi poliisi otti epäillyt kiinni Ikaalisista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>