Uutiset

Yli 600:lle seuraamuksia viime viikon tehovalvonnassa Tampereella

Yli 600:lle seuraamuksia viime viikon tehovalvonnassa Tampereella

Poliisin viime viikolla tapahtuneen  valvonnan seurauksena yli 600 henkilöä sai eri asteisia seuraamuksia. Poliisi  valvoi erityisesti kevyttä liikennettä kolmena päivänä tiistaista torstaihin Tampereen keskustassa ja sen ympäristössä. Lisäksi poliisi valvoi muutakin liikennettä erityisesti sellaisissa paikoissa, joista on tullut kansalaisilta valvontapyyntöjä. Valvonnan tuloksena poliisi antoi 7 rangaistusvaatimusta, 37 rikesakkoa ja 586 suullista huomautusta. Ylivoimainen osa näistä kohdistui kevyeen liikenteeseen. Lisäksi poliisi tavoitti kaksi etsintäkuulutettua ja antoi tiedoksi kuusi haastetta.

-Valvonnalle on tarvetta, kun kaupungissa on paljon poikkeusjärjestelyjä liikenteessä. Osittain liikeenteenohjauksessa on puutteita, mutta suurin syy tilanteeseen on tietenkin se, että ihmiset eivät noudata sääntöjä. Tulemme tekemään valvontaiskuja jatkossakin, ylikomisario Jari Näkki liikenneyksiköstä toteaa.

Valvontaan osallistui sekä valvonta-ja hälytystoimintayksikön että liikenneyksikön partioita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>