Uutiset

Ilkka Vainio ystävineen esittää isänsä lauluja Kangasala-talossa

Ilkka Vainio ystävineen esittää isänsä lauluja Kangasala-talossa

Suomalaiset muusikot esittävät Juha Vainion kappaleita kahdessa Ilkka Vainion isännöimässä konsertissa Kangasala-talossa perjantaina 20.9. klo 19 ja lauantaina 21.9. klo 16. Laulaja-lauluntekijä Juha Vainion syntymästä tuli viime vuonna kuluneeksi 80 vuotta. Vuonna 1938 syntynyt "Junnu" menehtyi vain 52-vuotiaana vuonna 1990, mutta ehti tehdä liki 2000 laulua.

Juha Vainion pojan Ilkka Vainion lisäksi kappaleita tulkitsevat Janus Hanski, Tapani Laastola, Jussi Liski ja Kulkuriveli Jami. Taustalla soittaa Viihteen Kenttämiehet johtajanaan Juhaakin säestänyt Luumu Kaikkonen sekä Kangasalan albatrossit. Musiikin lisäksi konsertissa kuullaan tarinoita Juha Vainion elämän varrelta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>