Uutiset

Mies menehtyi puutalon palossa Jämsässä

Mies menehtyi puutalon palossa Jämsässä

Poliisi sai tiistaina klo 15.34 hälytyksen rakennuspalosta Jämsän Vuorikujalla. Kyseessä on kaksikerroksinen kahdeksan huoneiston puutalo. Yhdestä huoneistosta löytyi menehtynyt mies. Uhri on 1960-luvulla syntynyt talon asukas. Rakennus tulee tuhoutumaan tulipalossa täysin.

Kaksi henkilöä tarkastettiin ambulanssihenkilöstön toimesta. Heidän osaltaan ei ilmennyt jatkohoidon tarvetta. Tutkintatoimenpiteet tapahtumapaikalla ovat edelleen alkuvaiheessa. Alustavat tutkintanimikkeet ovat palonsyyntutkinta ja kuolemansyyntutkinta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>