Uutiset

Joukkotappelua ei syntynyt Tampereella - Poliisi kiittää vihjeistä

Joukkotappelua ei syntynyt Tampereella - Poliisi kiittää vihjeistä

Sisä-Suomen poliisilaitos kiittää nuoria ja heidän vanhempiaan hyvästä ja avoimesta yhteistyöstä Tampereelle 27.9.2019 toteutettavaksi suunnitellun joukkotappelun ennalta estämiseksi. Poliisi sai kiitettävän paljon suunniteltuun joukkotappeluun liittyviä vihjeitä, jotka osaltaan edesauttoivat poliisin toiminnan onnistumista ja rauhoittivat illan tapahtumia siten, ettei tappelua syntynyt. Muutamaa järjestyshäiriötä lukuun ottamatta nuorten perjantai-ilta sujui hyvin.

Poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Poliisin tietoon oli tullut useista eri lähteistä, että nuorisojoukko suunnittelee joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle. Järjestettävän joukkotappelun tapahtumapaikasta, tarkasta ajasta tai tappeluun mahdollisesti osallistuvien henkilöiden henkilöllisyydestä tai määristä poliisilla ei ollut tarkkaa tietoa.

Poliisi kertoo puuttuvansa havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala, yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>