15 vuotta tangokuningattarena - Vaihde Vapaalle -ohjelmassa vieraillut Johanna Debreczeni viettää juhlavuottaan työtä ja perhe-elämää yhdistellen

Kesällä 2004 tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa Pasi Vainionperän vieraana perjantaina 27.9. muistelemassa muun muassa tehotreeniä, jonka Jouni Keronen veti hänelle ennen kuningatarfinaalia.

Miten Johanna kokee titteliä seuranneen julkisuuden ja lehtien aggressiivisen kirjoittelun? Ketkä suomalaiset mieslaulajat saavat naisen pasmat sekaisin? Entä kenen legendaarisen laulajan musiikivideot ovat toimineet inspiraation lähteenä ja aikoinaan saaneet nyttemmin nokialaistuneen tangokuningattaren haaveilemaan laulajan urasta?

Kuuntele!

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>