Uutiset

Poliisi: Nuoriso suunnittelee jälleen joukkotappelua Tampereella

Poliisi: Nuoriso suunnittelee jälleen joukkotappelua Tampereella

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko suunnittelee jälleen joukkotappelua Tampereen keskustan alueella maanantaina 30.9.2019 iltapäivällä tai illalla.

Poliisi kertoo tiedotteessaan olevansa tietoinen asiasta ja seuraa tilannetta. Poliisi tulee puuttumaan matalalla kynnyksellä havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta mahdollisesti vaarantavaan toimintaan.

Poliisi tahtoo vedota vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta estämiseksi. Nuoret, jotka osallistuvat tappeluun, joutuvat myös poliisin ja lastensuojelun toimenpiteiden kohteeksi.

Mahdollisesta joukkotappelusta jotain tietäviä poliisi pyytää ilmoittamaan vihjepuhelimeensa numeroon 0800-90022. Vihjeen voi jättää myös nimettömänä. Vihjeitä voi laittaa myös osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisin tietoon tuli myös viime viikon lopulla useista eri lähteistä, että nuorisojoukko suunnittelee joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle. Poliisi sai kiitettävän paljon suunniteltuun joukkotappeluun liittyviä vihjeitä, jotka osaltaan edesauttoivat poliisin toiminnan onnistumista ja rauhoittivat illan tapahtumia siten, ettei tappelua syntynyt.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>