Uutiset

Anniskelupaikkojen tehovalvonnassa ilmeni aiempaa enemmän päihtyneille anniskelua ja aluehallintoviranomaisille tehtyjä ilmoituksia

Anniskelupaikkojen tehovalvonnassa ilmeni aiempaa enemmän päihtyneille anniskelua ja aluehallintoviranomaisille tehtyjä ilmoituksia

Poliisin syyskuussa suorittamassa anniskelupaikkojen tehovalvonnassa ilmeni hieman aiempaa enemmän päihtyneille anniskelua ja aluehallintoviranomaisille tehtyjä ilmoituksia.

Valvontaa tehtiin osassa poliisilaitoksissa yhteistyössä alkoholitarkastajien, pelastuslaitosten ja työsuojelutarkastajien kanssa. Valvonnan kohteina olivat erityisesti anniskelupaikat, jotka ovat aiheuttaneet järjestyshäiriöitä. Anniskelupaikkojen valvonnassa olivat erityisinä kohteina päihtyneille ja alaikäisille anniskelu sekä ravintolan järjestyksenvalvonta sekä toiminnan vaikutukset ravintolan edustalla ja sen välittömässä läheisyydessä.

Valvonnassa jouduttiin puuttumaan selvästi päihtyneelle anniskeluun tänä vuonna 26 tapauksessa ja alaikäiselle anniskeluun kahdessa tapauksessa. Vastaavia päihtyneille anniskelutapauksia vuonna 2018 oli 15. Järjestyksenvalvontaan liittyviä rikkeitä valvonnassa tavattiin yhteensä 16. Aluehallintoviranomaisille tehtyjen ilmoitusten määrä nousi edelliseen vuoteen verrattuna 10 tapauksesta 23 tapaukseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>