Uutiset

Peräänajaja pakeni onnettomuuspaikalta Pälkäneellä

Peräänajaja pakeni onnettomuuspaikalta Pälkäneellä

Onkkaalantiellä Pälkäneellä tapahtui peräänajo maanantai-iltana kello yhdeksän aikaan. Peräänajaja poistui paikalta.

Peräänajo tapahtui Onkkaalantiellä Tervalepiköntien risteyksen kohdalla. Perään ajanut oli jatkanut pysähtymättä matkaansa. Perään ajetun auton takaosa vaurioitui ja matkustajan puoleinen sivupeili meni rikki. Perään ajaneen auton etupuskuri oli jäänyt kiinni törmättyyn autoon.

Poliisi löysi perään ajaneen auton myöhemmin Pälkäneentieltä pysäköitynä. Auton keula oli vaurioitunut ja turvatyynyt lauenneet. Kuljettajaa ei toistaiseksi tavoitettu. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>