Uutiset

Metsosta voi nyt lainata kausikortteja

Metsosta voi nyt lainata kausikortteja

Maanantaista 21.10 alkaen pääkirjasto Metsosta voi lainata kausikortin urheilu- tai kulttuuritapahtumiin. Laina-aika on yhden viikon. Mukana kokeilussa ovat mukana mm. Ilves, Tappara, Tampereen Pyrintö, Tullikamarin Klubi, Tampere-talon Sorsaklubi  ja Tanssiteatteri MD. Myöhemmin mukaan liittyvät lähikuukausina Tampereen Teatteri ja Tampere Filharmonia.

Kultakin yhteistyökumppanilta tulee lainattavaksi 1–2 kausikorttia. Kaikki kortit ovat lainattavissa vain pääkirjasto Metsosta. Korteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista. Lainattavissa olevien korttien kuvat ja käyttöohjeet sijaitsevat Metson aulassa Vippi-hyllyssä, ja varsinainen kortti lainataan pääkerroksen lainauspalveluista.

Lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia. Korttien saatavuustiedot voi tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>