Uutiset

Työttömien määrä on kasvanut Pirkanmaalla

Työttömien määrä on kasvanut Pirkanmaalla

Työttömien määrä on kasvanut Pirkanmaalla. Työttömien työnhakijoiden lukumäärä kasvoi elokuussa Pirkanmaalla 1,9 prosenttia verrattuna vuoden takaiseen aikaan. Uusia avoimia työpaikkoja oli kuitenkin yli 1 000 kpl enemmän kuin vuotta aiemmin.

Työttömiä työnhakijoita Pirkanmaalla oli nyt elokuussa lähes 22 100 henkilöä, ja kasvua vuositasolla yli 400 henkilöllä. Pirkanmaan kunnista kolmessa oli alle 6 prosentin työttömyysaste ja alle seitsemän prosentin työttömyysasteeseen päästiin kymmenessä kunnassa.

Rakennetyöttömyys ja pitkäaikaistyöttömyys ovat helpottuneet selvästi vuositasolla verrattuna.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>