Uutiset

Cramo siirtymässä hollantilaisomistukseen - osakkeiden arvo lähes 600 miljoonaa euroa

Cramo siirtymässä hollantilaisomistukseen - osakkeiden arvo lähes 600 miljoonaa euroa

Tampereellakin toimiva konevuokrausyhtiö Cramo on siirtymässä hollantilaisomistukseen. Hollantilainen Boels ja Cramo ovat allekirjoittaneet tänään yhdistymissopimuksen, ja sen mukaisesti Boels tekee julkisen käteisostotarjouksen kaikista Cramon osakkeista. Cramosta tarjotaan 13,25 euroa osakkeelta, jolloin osakkeiden yhteenlaskettu arvo on lähes 600 miljoonaa euroa. Cramon hallitus suosittelee yksimielisesti ostotarjouksen hyväksymistä. Cramon suurista osakkeenomistajista muun muassa pääomasijoittaja EQT, työeläkeyhtiö Varma ja Rakennusmestarien säätiö ovat sitoutuneet hyväksymään ostotarjouksen. Ostotarjouksen toteutumisen edellytyksenä on, että Boels saa haltuunsa yli 90 prosenttia Cramon osakkeista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>