Uutiset

Nokian kaupunki joustaa maksuajassa postialan lakon aikana - lue kaupungin vinkkilista viivästyksien varalle

Nokian kaupunki joustaa maksuajassa postialan lakon aikana - lue kaupungin vinkkilista viivästyksien varalle

Posti- ja logistiikka-alan unionin maanantaina 11. marraskuuta alkanut lakko vaikuttaa myös Nokian kaupungille osoitettuun ja kaupungilta lähtevään postiin.  Nokian kaupungin laskuihin asetetaan postilakon ajaksi normaalin 21 päivän sijaan 30 päivän maksuaika. Mikäli lasku saapuu eräpäivän läheisyydessä tai sen jälkeen, ja asiakas tarvitsee lisämaksuaikaa, hän voi ottaa yhteyttä laskuttajaan. Laskun maksua voidaan siirtää ja asettaa uusi eräpäivä. Laskuihin liittyvät yhteydenotot toivotaan sähköpostitse osoitteeseen: talouspalvelut@nokiankaupunki.fi.  Sähköiset laskut eli e-laskut ja verkkolaskut kulkevat asiakkaille normaalisti.

Nokialaiset voivat postilakon aikana toimittaa kaupungille tulevat kirjepostit Varikon infopisteeseen arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Osoite on Nokianvaltatie 31.

Kirjastojen postitse asiakkaille lähetettävät noutoilmoitukset ja palautuspyynnöt saattavat viivästyä. Suurin osa noutoilmoituksista lähetetään jo asiakkaille tekstiviestinä, samoin valtaosa palautuspyynnöistä tulee sähköpostitse. Oman kirjastokortin viestiasetukset voi tarkistaa PIKI-verkkokirjaston Omat tiedot -sivulla osoitteessa www.piki.fi. Palvelussa voi vaihtaa omat ilmoitukset sähköisiin, muutokset onnistuvat myös kirjastokäynnillä asiakaspalvelussa.

Postilakko vaikuttaa myös sanoma- ja aikakauslehtien jakeluaikatauluihin. Kirjastoissa on mahdollista lukea lehdet sähköisinä ePress- ja eMagz-lehtipalveluista joko kirjaston tietokoneilla tai omalla mobiililaitteella kirjaston verkossa.

Postilakon muita vaikutuksia kaupungin toimintaan ja palveluihin selvitetään, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa lisää myöhemmin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>