Uutiset

Vapaa-ajan asuntoja liekeissä yön aikana Virroilla ja Punkalaitumella.

Vapaa-ajan asuntoja liekeissä yön aikana Virroilla ja Punkalaitumella.

Ensin paloi Virroilla, jossa Syvälahdentiellä vapaa-ajan käytössä ollut entinen asuinrakennus paloi purkukuntoon. Palon havaitsi järven toiselta puolen ulkopuolinen henkilö. Ensimmäisen yksikön päästyä kohteeseen, oli rakennus täydenpalon vaiheessa ja kattorakenteet sortuneet. Palon syttymissyystä ei ole tietoa ja tämän hetkisen tiedon mukaan rakennuksessa ei ole ollut henkilöitä paikalla.

Myöhemmin yöllä syttyi vanha noin 80m2 rintamamiestalo palamaan Punkalaitumella. Ensimmäinen pelastuslaitoksen yksikkö on saanut rajattua tulipalon rakennuksen lisäsiipeen, joka tuhoutui palossa. Rakennus ei ole asuttu, joten ihmisiä ei ollut vaarassa.

Poliisi tutkii palojen syttymissyytä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>