Uutiset

Viime yönä pahoinpitely Tampereen Hämeenkadulla.

Viime yönä pahoinpitely Tampereen Hämeenkadulla.

Kello 01.30 tapahtui Tampereella Hämeenkatu 5 kohdalla pahoinpitely. Noin 30-vuotias mies oli kävellyt Hämeenkadulla, kun häntä vastaan tullut mies oli tönäissyt häntä olkapäällä olkapäähän. Mies oli ottanut etäisyyttä ja ihmetellyt tapahtunutta, jolloin törmännyt mies oli kaatanut hänet maahan ja alkanut potkia. Läheisen ravintolan järjestyksenvalvoja oli huomannut pahoinpitelyn ja mennyt väliin. Pahoinpitelijä oli lopettanut potkimisen ja poistunut paikalta Keskustorin suuntaan. Poliisipartio tavoitti pahoinpitelijän tuntomerkkeihin sopivan 31-vuotiaan miehen Hatanpään valtatieltä ja hänet otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn. Uhri selvisi vammoitta, mutta hänen puhelimensa rikkoontui ja vaatteet likaantuivat.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>