Uutiset

Poliisi tiedottaa viime yön rattijuopoista

Poliisi tiedottaa viime yön rattijuopoista

TAMPERE klo 00.01

Poliisipartio pysäytti liikennetarkastukseen pakettiauton, joka kääntyi Aitolahdentieltä Sammon valtatielle. Autoa kuljetti vuonna 1984 syntynyt mies. Kuljettaja puhallutettiin tapahtumapaikalla ja tulos osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemaa. Asia vahvistui poliisiasemalla tarkkuusalkometrikokeessa.

TAMPERE klo 02.26

Hätäkeskus ilmoitti epäillystä päihtyneestä autoilijasta. Kuljettaja autoineen poistui liikenneasemalta ja vaikutti ilmoittajan mukaan päihtyneeltä. Partio tavoitti kyseisen auton ja pysäytti sen Hervannan valtaväylälle. Autosta kuljettajan paikalta tavattiin vuonna 1973 syntynyt nainen, joka puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman. Kuljettaja vietiin Tampereen pääpoliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos vahvisti rikosnimikkeeksi törkeän rattijuopumuksen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>