Uutiset

Tampereen alueen lähijunapilotti alkaa 15.12.

Tampereen alueen lähijunapilotti alkaa 15.12.

Tampereen alueen lähijunapilotti on alkamassa ensi viikon jälkeen. Tampereen ja lähipaikkakuntien välillä kulkee yhteensä 25 uutta lähi- ja kaukojunavuoroa joka arkipäivä. Näistä 14 ajaa Tampereen ja Nokian välillä, 9 Tampereen ja Toijalan välillä ja kaksi Tampereen ja Mänttä-Vilppulan välillä. Uudet vuorot ovat osa VR:n ja liikenne- ja viestintäministeriön ensi vuodelle sopimaa ostoliikennettä. Vuorot on aikataulutettu helpottamaan aamu- ja iltapäiväliikennettä ja näin maanteiden ruuhkia voidaan välttää. Tavoitteena on monipuolistaa pysyvästi pirkanmaalaisten kestävän liikkumisen mahdollisuuksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>