Uutiset

Hatanpään valtatien raitiotietyömaa synnytti uuden viestintätiimin: mukana Tampere Tunnetuksi ry, Ilves, Tappara ja moni muu

today3.12.2019

share close

Raitiotieallianssin Antti Haukka ja Tampere Tunnetuksi ry:n Riikka Töytäri.[/caption]

Tampere Tunnetuksi ry yhdessä yrittäjien, Raitiotieallianssin, Viiden Tähden Keskusta -kehitysohjelman ja monen muun toimijan kanssa panostaa yhteistyöviestintään, kun Hatanpään valtatien raitiotieosuuden rakentaminen alkaa loppiaisen jälkeen.

Tampereen keskustan kehittäminen ja uuden rakentaminen vaikuttaa kaupunkiympäristöön monin tavoin ja saattaa synnyttää kaupalliselle toiminnalle myös haasteita. Tampere Tunnetuksi jäsentensä kanssa haluaa oppia aiemmasta ja siksi ovat synnyttäneet yhteistyön Raitiotieallianssin asiantuntijoiden kanssa.

Idean isäksi voidaan todeta K-Supermarket Ratinan kauppias Marko Laaksonen, joka keväällä nosti teeman esiin Tampere Tunnetuksi ry:n korttelikahvitilaisuudessa. Kaupungin organisaatio on ottanut ilolla vastaan aloitteen ja yhteistyö on ollut hedelmällistä.  Mukaan yhteisistä asioista viestimään ovat ilmoittautuneet mm. keskustaan muuttavat jääkiekkojoukkueet Ilves ja Tappara.

Viestintäyhteistyöstä SUN Radiolle kertoivat tiistaina 3.12.  Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Riikka Töytäri ja Tampereen raitiotien kehitysohjelman ja Raitiotieallianssin Antti Haukka.

Toimittajana Valtteri Kujansuu:

 

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%