Uutiset

Kortitta, huumeissa ja puuhun.

Kortitta, huumeissa ja puuhun.

Törkeä rattijuopumus ym., Tampere 2.12. klo 10 aikaan

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus puuta päin ajaneesta autosta Hepolamminkadun ja Hervannan tien risteyksessä Tampereella. Autosta kuljettajan paikalta ulos noussut mies, oli vaikuttanut päihtyneeltä ja auto oli silminnäkijöiden mukaan mutkitellut ajokaistalla ennen kuin se oli suistunut päin puuta. Autoa kuljettanut mies oli yrittänyt poistua paikalta törmäyksen jälkeen, mutta ambulanssihenkilökunta oli tavoittanut hänet vähän matkan päästä. Vuonna -96 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Poliisipartio kuljetti miehen Acutaan verikokeisiin, jossa selvisi, että mies oli antanut sekä tapahtumapaikalla olleelle ambulanssihenkilökunnalle, että poliisipartiolle väärät henkilötiedot. Miehen henkilöllisyyden varmistumisen yhteydessä, selvisi että mies on ajokiellossa. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä väärän henkilötiedon antamisesta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>