Uutiset

Pohjola Rakennus Oy Suomi toteuttaa Tammelan Stadionin

Pohjola Rakennus Oy Suomi toteuttaa Tammelan Stadionin

Tampereen Tammelan stadionin toteuttajaksi on tarjouskilpailun perusteella valittu Pohjola Rakennus Oy Suomi. Kaupunki kilpailutti toteutuksen hankintalain mukaisella neuvottelumenettelyllä. Uusi jalkapallostadion on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2023 kesällä. Hanke aiotaan toteuttaa allianssimallilla. Tampereen kaupunki, YIT, JKMM ja nyt valittu stadionin toteuttaja Pohjola Rakennus Oy Suomi jatkavat yhdessä stadionin suunnittelua tavoitteenaan allianssitoteutuksen kehitysvaiheen käynnistäminen 31. tammikuuta 2020 mennessä.

Stadionin rakentaminen ajoittuisi suunnitelman mukaan vuosille 2021–2022.

Ensi vuoden talousarviossa stadionin toteutukseen on varattu 22 miljoonaa euroa vuosille 2020–2022. Kaupungin omaan taseeseen toteutettavalle hankkeelle voidaan hakea valtion liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitettua avustusta.

Stadionin toteutuksen yhteydessä osana hanketta tulee valmisteluun asuin- ja liikerakentamiseen tarkoitetun rakennusoikeuden luovutus korttelikokonaisuuden toteuttajille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>