Uutiset

Talvikauden 2020-2021 joukkoliikennepalveluihin ja reitteihin muutoksia – matkustajilla mahdollisuus kommentoida suunnitelmia 26.1. asti

Talvikauden 2020-2021 joukkoliikennepalveluihin ja reitteihin muutoksia – matkustajilla mahdollisuus kommentoida suunnitelmia 26.1. asti

Elokuussa 2020 alkavan ja kesäkuulle 2021 kestävän liikennöintikauden palveluista päätetään Tampereen seudun joukkoliikennelautakunnassa 29.1. Ratikka-ajan lähestyessä suunnitelmaan sisältyy palveluparannuksia kasvavilla asuinalueilla sekä reittimuutoksia linjoilla 5, 11, 28, 33, 65 ja 70-79. Reittimuutokset ovat osa syksyllä 2021 aloittavaa, jo hyväksyttyä linjastokokonaisuutta.

Jotta linjasto palvelisi mahdollisimman hyvin, Tampereen seudun joukkoliikenne pyytää matkustajilta apua suunnitelman viilaukseen. Muutoksia voi kommentoida nettisivuilla tai jättämällä viestin suunnittelijalle karttapalvelussa 26.1. mennessä.

 

  • Lea Myöhänen

    HEI!Olisi ollut mukava jos linja 9 reitti olisi pysynyt ennallaan,kun ei varmaan ole vaihto mahdollisuutta autoon joka menee k.torille sorin aukiolta.mulla nivel rikko polvissa muutenkin hankalaa kävelyn kanssa kun polvet kipeänä.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>