Vesikiitäjät paratiisissa -esitys Valkeakosken kirjastossa 9.1.

Valkeakosken vesikiitäjät tekivät historiaa 50- ja 60-luvulla. Valkeakosken kirjastossa muistellaan noita aikoja. Illan aikana katsotaan digitoituja valokuvia ja kaitafilmiä Vesikiitäjistä. Vesikiitäjät ovat vesihiihtäjiä, jotka järjestivät retkiä ja tempauksia 1950- ja 1960-luvuilla. Jukka Partanen haastattelee Jukka Raumania.

Sampsa soitti Jukka Partasella ja halusi lisätietoa asiasta:

Yksi kommentti

  1. Leena Latva-Kiskola

    Kuuskytluvun loppupuolella olin mukana minäkin:) Olihan meillä kerran esitys mm. samassa paikassa Nakkilassa M. A. Nummisen kanssa.
    Kerran oltiin mukamas vahingossa pyramidiasemissa hiihtämässä Juuso Waldenin vieraan, Kyproksen presidentti Makarios, vesibussin läheisyydessä. Pääsimme onnistuneesti niemen taakse, kun pyramidi hajosi. Vesikiitäjät sai pientä korvausta näistä erilaisista esiintymisistä.
    Terkut Koskista Leena L-K

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>