Uutiset

Poliisi tutkii törkeää varkautta Pirkkalassa - koneita ja laitteita vietiin kymmenien tuhansien eurojen edestä

Poliisi tutkii törkeää varkautta Pirkkalassa - koneita ja laitteita vietiin kymmenien tuhansien eurojen edestä

Pirkkalassa Haikanvuori 5 -osoitteessa murtauduttiin Wemec Oy:n tiloihin sunnuntaina 19.1. kello 23.20 ja anastettiin erilaisia koneita ja laitteita kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Valvontakamerakuvien perusteella paikalle on mennyt punainen Toyota Hiace pakettiauto, jonka kylkien takaosassa on jokin teippaus. Pakettiauton väri näyttää valvontakameratallennekuvissa vaalealta.

Varkaudessa käytetty pakettiauto valvontakamerakuvassa.[/caption]

Törkeää varkautta tutkitaan Nokian poliisissa, joka pyytää havaintoja ja tietoja rikoksesta ja käytetystä autosta Nokian poliisin päivystysnumeroon 0295 445 888 (8-16) tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastaajaan 0800 90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>