Uutiset

Bussi ja henkilöauto kolaroivat aamuyöllä

Bussi ja henkilöauto kolaroivat aamuyöllä

Pispalan Valtatiellä Tampereella tapahtui aamulla klo 04.31 henkilöauton ja linja-auton välinen nokkakolari, jota tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena. Rikoksesta epäiltynä on henkilöautoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt nainen, jonka kuljettama auto oli ajautunut osittain vastaan tulevien kaistalle. Linja-auto oli ollut matkalla keskustan suuntaan ja henkilöauto lännen suuntaan. Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin Acutaan tarkastettaviksi. Vakavampia vammoja ei todettu. Kuljettaja käytettiin myös verikokeissa ja tämän jälkeen hän päätyi kiinniotettuna poliisiasemalle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>