Uutiset

Parkanon ja Kihniön kotihoito siirtyy takaisin Kolmostien Terveys Oy:lle

Parkanon ja Kihniön kotihoito siirtyy takaisin Kolmostien Terveys Oy:lle

Parkanon ja Kihniön sosiaali- ja terveyspalvelut tuottava Kolmostien Terveys Oy on hankkinut kotihoidon palvelut 9Lives Pirkanmaa Oy:ltä keväästä 2019 lähtien. 9Lives Pirkanmaa on purkanut sopimuksen, ja palvelutuotanto päättyy heidän osaltaan tammikuun lopussa. Alueen sote-palveluista vastaava Parkanon kaupunki ja palveluntuottaja Kolmostien Terveys ovat hakeneet viime viikot yhdessä aktiivisesti ratkaisua kotihoidon palveluiden toteuttamiseen.

”Tilanne on ollut haastava, sillä 9Livesin tuottama kotihoito Parkanossa ja Kihniössä on ollut Aluehallintoviraston seurannassa jo jonkin aikaa. Nyt henkilöstö saa työrauhan, ja alamme yhdessä erilaisin toimenpitein kehittämään kotihoitoa ja korjaamaan Avin esilletuomia epäkohtia.” toteaa Kolmostien Terveyden toimitusjohtaja Tero Järvinen.

9Lives Pirkanmaan kotihoidon työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Kolmostien Terveyden palvelukseen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>